Organisatie

VVN is de landelijke organistie van de landelijke straatspeeldag. In de Kalverstraat wordt dit jaarlijks terugkerende evenement zelf geregeld. Voor de invulling van deze dag zijn verantwoordelijk Marleen Plet en Anja van der Aa die jaarlijks alle kinderen weten te verrassen door middel van diverse spellen en activiteiten.

 

Financieel zijn we afhankelijk van een gemeentelijke subsidie met daarnaast sponsoring van de middenstand uit onze directe omgeving. Zonder deze giften is het gewoon niet mogelijk een dergelijk evenement te organiseren. Wij zijn deze sponsoren en instanties heel dankbaar voor hun jaarlijkse vrijwillige bijdragen.

 

De vrijwilligers


Op deze dag zijn wij altijd zeer blij met de spontane hulp van onze vrijwilligers die veelal in onze directe omgeving woonachtig zijn. Zonder hun inzet zou deze dag niet mogelijk kunnen zijn, omdat er bij elk spel c.q. activiteit een vrijwilliger staat die de kinderen behulpzaam is middels speluitleg, dan wel hulp daarbij.

 

Ook bij de opbouw en het afbreken zijn ze van onschatbare waarde. Uiteraard worden ze gedurende die dag voorzien van koffie, fris en dergelijke. Indien u ook graag als vrijwilliger zou willen meewerken dan kunt u contact opnemen met de organisatie. Zij zijn telefonisch te bereiken op 06 40341539. Mailen kan ook via het contactformulier.

 

Contact

De organisatie is telefonisch te bereiken op 06 40341539

Mailen kan ook, via info.vanderaa@gmail.com of het contactformulier.

 


Locatie

Hier zijn wij te vinden:

Kalverstraat 37

5642 CE Eindhoven

Routebeschrijving